> Най-голямата зала в Европейския парламент се оказа тясна за всички,

...
> Най-голямата зала в Европейския парламент се оказа тясна за всички,
Коментари Харесай

Похвално! Стилян Петров се включи в инициатива на ЕП за борба с рака

 >
 

Най-голямата зала в Европейския парламент се оказа тясна за всички, които желаеха да чуят персоналните разкази на Стилиян Петров и други като него, съумели да преборят тежката болест. Всяка година 3,5 милиона души в Европейския съюз получават диагнозата рак. Стилиян Петров споделя, че се съгласил да взе участие в самодейността на Еврокомисията, тъй като напъните би трябвало да се обединят. Самият той постоянно оказва помощ на хора в потребност.

Стилиян Петров сподели още:

" Всеки един от нас се бори по напълно друг метод. Всеки изпитва компликации и се оправя по собствен метод. Аз имах потребност от поддръжка и аз я получих от милиони почитатели на футбола, почитатели, които са следили моята кариера. Но има хора, които се борят сами. Те заслужават нашата поддръжка и да покажем, че има хора, които ги интересува и оказваме помощ с каквото можем. "

Един от целите на тази Европейска комисия е правенето на общ европейски проект за битка с рака. Ключовите моменти в него са свързани с профилактика, ранната диагностика, стимулирането на научни проучвания и равния достъп до лекуване в цяла Европа. Целта е европейският проект за битка с рака да бъде показан преди края на тази година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР